dritokonj https://blog.dnevnik.hr/dritokonj

petak, 19.09.2014.

Kako ja vidim neke serije...

S obzirom da mnogo volem serije, a većina serija koje gledam su drek, napisat ću sad svoje viđenje nekih od njih.

Warning: Massive spoilers, želim jest kukuruz.



SONS OF ANARCHY

Odlučio sam počet s ovom serijom jer sam zadnje pogledao prvu epizodu tekuće sezone i za sad jedinu epizodu iste. Što reć o ovoj seriji? Meni je bila jako zabavna prvih par sezona. Išli su malo na kurac s nekim stvarima. Recimo, najspominjanije riječi su "brother", "family" i "club". U tolikoj mjeri da ih želiš pljusnut. I muškarci se puno grle i plaču. No dobro, nema veze. Al gdje serija postaje najgore govno na svijetu, gdje? O čem se zapravo radi u seriji? Serija prikazuje šačicu mahom maloumnih motorista koji preprodaju oružje i njihove međusobne odnose te odnose s drugim bandama koje to isto rade ili žele radit. Ima tu crnaca, kineza, mučačosa, ima sve. Nitko od njih nije osobito pametan, ali se jako razveseliš kad netko od njih biva iole razuman i onda briješ da konačno imaš pametnog lika u seriji. Nemaš. Nakon 30 godina braka s Al Bundyem, ova se pofarbala u crno, bacila pramenje i sapunično djeluje u seriji. Al je lijepo oženio Sofiju Vergaru i zabavlja nas. Ali ne i ova kurva. Ova kurva spletkari i pokušava ubit sve žive bez nekakvog posebnog razloga. A da, razlog je "family" i "club". Ako su muški, onda jedan drugom uvijek kažu "brother". I plaču, moram to opet naglasit. I prvih par sezona ok, bilo je zabavnih momenata. Ubili su ljude na sve moguće odurne načine, znali su bit i smiješni, svega je bilo. Čak bi prešao preko naivnosti i glupostit da ova sezona nije otpočela mrtvim govnetom od dosadnog nelogičnog sranja. Jax je u zatvoru. On izlazi. Gemma opet laže. Opet ubijaju ljude zato kaj ona laže. Po jebeni pedeseti put.

I to je zapravo zbroj stvari u ovoj seriji. Majka glavnog lika konstantno laže, on puši njene laži i onda ubija ljude. Svi puše njene laži i onda ubijaju ljude. O tome se radi u ovoj seriji. O ženi koja laže i onda svi umru radi toga. Soja, jebi si mater više. Nisi više zabavna.

UNDER THE DOME

Teško mi je povjerovat da je King napisao ovakvo golemo smeće, pa sam išao vidjet kaj on kaže o tome. Napisao je golem blog o tome kak misli da je serija odlična. Ljudi kažu da je knjiga dobra. A kakva je serija? Serija je by far NAJGORA serija koju sam ikad gledao, još od doba Terminator: Sarah Connor chronicles. Ta serija je bila najgluplja ali sam ju gledao jer jej, roboti. Nema robota. Ima David iz Beverly Hillsa, al nema robota. U UTD je zaplet to kaj je selo nastanjeno isključivo ljudima iq-a 72 i niže zatočila neka prozirna kupola i onda se oni u 3 tjedna vremena (dvije sezone jebene) pobiju, tuku, mrze, ne razumiju ništa i nakon toga opet ne razumiju ništa. Onda se opet tuku i u zatvoru su. Kad nisu u zatvoru, obnašaju funkciju šerifa. Onda ubiju nekog pred svima, al opet se izvuku jer zapravo nisu ubili nikog. A jesu. Onda se svađaju. Onda se mrze. Onda se vole. Pa se grdo gledaju. Onda nađu način za izać iz kupole. Al ne nađu jer su glupi, pa su opet zatočeni. Pa vojska. Pa ptice. Pa loš CGI. Iq im k tome opada iz sekunde u sekundu i sad imaju oko 50. To je serija o retardiranim ljudima. Koji imaju svoj grad. Imam problem jer me stvarno zanima kaj će bit iduće. A znam da ću jako psovat kaj uopće gledam i mrzim se svaki put. Svaki.

Nadam se da će svi umrijet u idućoj epizodi.

FARGO

Teško je napisat nešto o jako dobroj seriji, a da se ne pokvari dojam gledanja. Prvo, serija opće nije nekaj kaj bi gledao. Kao kriminalistička. No likovi su toliko dobri i uvjerljivi (iako su ponekad glupi ko kurac, al tak nekak prirodno i uvjerljivo) da koliko god spori dijalozi bili i koliko god se sporo nešto ponekad događalo (iako se u ovoj seriji zapravo ništa ne događa sporo) jednostavno uživaš. Billy Bob Thornton je ultimativni badass i samo radi njega se serija isplati gledat, iako su svi likovi vrh.

EXTANT

Halle Berry koja izgleda kao 33 godišnjakinja kojoj inače govore da ima 25, a zapravo ima 48 glumi histeričnu babetinu koja je ostala trudna u svemiru sama. Bezgriješno. Goran Višnjić je njen polumaloumni muž koji je konstruirao robota za kojeg želi da bude kao čovjek. Trenutno je taj robot dijete i mora se ponašat kao dijete, rast kao dijete, bit normalan poput čovjeka u svakoj sferi svojeg robotskog postojanja. To je ideja njegovog robota. Gorane, koji još ne znaš engleski koliko bi trebao nakon 15 godina u Americi, majmune, imamo takve robote. Zovu se ljudi. Uglavnom, tu je neka konspiracija, svemir, glupi likovi i potencijalni alien. E, radi tog aliena ću nastavit gledat seriju. Jer je alien. Jebešga, glup sam.

I kako to zaboga Halle Berry izgleda. :')

Oznake: drito, tv, serija, anarchy

19.09.2014. u 10:10 • 2 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Listopad 2014 (2)
Rujan 2014 (2)
Studeni 2013 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Keksich bloger

Linkovi

Lika Portal

Fanatico Peliculas

keksicc

Nogometne igre
Larina igraona

Motori Igre


Ben 10
Zabavne igre
Igre 123

Larina igraona igre
Igrice 123

Besplatne igre